Антъни Джошуа размаза Ото Валин в главния мач на боксовото супер

...
Антъни Джошуа размаза Ото Валин в главния мач на боксовото супер
Коментари Харесай

Джошуа размаза Валин в пет рунда

Антъни Джошуа размаза Ото Валин в основния мач на боксовото супер шоу " Деня на страшния съд ". Сблъсъкът продължи едвам пет рунда, като британецът победи с механически нокаут. Той отвори сериозна аркада в зоната на носа на своя противник, а треньорският щаб на шведът реши да постави завършек на мача в почивката сред петата и шестата част.
ПЪРВИ РУНД:
Ей Джей зае центъра на кръга и започа да пресира с прави удари с предната ръка и десни прави удари. Британецът употребява и отклон с десен прав, с цел да надхитри Валин и неговия противоположен гард. 34-годишният някогашен международен първенец разчиташе единствено на прави удари в този рунд.

ВТОРИ РУНД:

Двамата боксьори още веднъж бяха изчаквателна позиция, като Джошуа контролираше темпото и спазваше добра отдалеченост, непозволявайки на противника да го заплаши. Валин опита офанзива в края на рудна, която бе елементарно отразена.

ТРЕТИ РУНД:

Комбинацията от прав удар с предна ръка, евакуиране обратно и десен прав сработваше все по-добре за Ей Джей. Боецът от Уотфорд стартира да разчита и на крошета с предната ръка. Той разклати противника си с ляво кроше и го разкървави. Освен кръвта, стичаща се от носа на Валин, под дясното му око към този момент се виждаше и посиняване.

ЧЕТВЪРТИ РУНД:

Джошуа взимаше все по-голямо преимущество, като притисна на няколко пъти противника до въжетата, а Валин се опитваше да се пази, само че не успяваше да държи добра отдалеченост, като неговите удари към съперника доста понижиха.

ПЕТИ РУНД:

Това бе и най-хубавият рунд от началото на дуела за британеца, който бе доста нападателен, а най-после нанесе доста мощен удар на Валин, който разклати съперника, като му отвори аркада и на носа. Валин едвам оцеляваше, само че дочака края на рунда. 

В паузата сред рундовете дуелът бе преустановен от съдията, като бе присъдена победа за Антъни Джошуа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР